ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Γιατί το ΥΠΕΘΑ κλείνει τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στον Έβρο ? Τι έρχεται ?


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία μέσα στις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε με απολυτή σιγουριά αν και κατά πόσο είναι απολύτως έγκυρα όσον αφορά το γεγονός ότι, το υπουργείο εθνικής άμυνας φαίνεται να στοχεύει στην κατάργηση των κέντρων εκπαιδεύσεως νεοσυλλέκτων στην περιοχή του Έβρου με αφορμή την μη ικανοποιητική ανταπόκριση στη μαζική κατάταξη & εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων.

Για να δούμε όμως τι ακριβώς έχει συμβεί, πρέπει να ανατρέξουμε πίσω στο πολύ κοντινό παρελθόν του έτους 2018 που με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε παρθεί μια απόφαση η οποία είχε να κάνει με την παρουσίαση των νεοσυλλέκτων κατευθείαν στις μονάδες, στα 23 Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ), χωρίς δηλαδή να κάνουν το δίμηνο της βασικής εκπαίδευσης στα κέντρα, όπου και ορκίζονταν όπως συνέβαινε παλαιότερα, ανάμεσά τους και τα τρία Κέντρα Κατάταξης Νεοσυλλέκτων σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Λαγό. 

Ήταν τότε που ο Aλέξης Τσίπρας έλεγε ότι: το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα. Βέβαια, δεν έμεινε μόνο στο λεκτικό κομμάτι! Όλοι εμείς, οι πολίτες, είδαμε και τις πρακτικές εφαρμογές της εθνικά ανυπόστατης και ανθελληνικής σημερινής αντιπολίτευσης, η οποία έκλεινε τα (Κ.Ε.Ν) με σκοπό να εγκατασταθούν εκεί όλοι αυτοί που μπήκαν παράνομα στην χώρα υπό το πρόσχημα του σκηνοθετημένου προσφυγικού προβλήματος, το οποίο επισφραγίστηκε με την συνεδρίαση του Ο.Η.Ε στο Μαρακές και μέσω του οποίου νομιμοποιήθηκε το ολο εγχείρημα της μαζικής μετακίνησης πληθυσμών στην Ευρώπη με στόχο την εξάλειψη των γηγενών πολιτών της.


Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι η σημερινή κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη όχι απλά δεν έκανε κάτι για να αναιρέσει όλα τα κακώς κείμενα τα οποία έπραξαν οι προηγούμενοι, άλλα είδαμε να υποστηρίζει απόλυτα τις θέσεις των προκατόχων της, συμπληρώνοντας στα πεπραγμένα εσχάτης προδοσίας αποδεχόμενη την συμφωνία του Μαρακές, την συνθήκη των Πρεσπών, και όπως όλα δείχνουν και το κλείσιμο των (Κ.Ε.Ν) στην πιο νευραλγική γεωγραφική τοποθεσία όπως ο Έβρος- το σημείο μηδέν όσον αφορά την γεωστρατηγική ασφάλεια της πατρίδας μας.

Έλληνα πολίτη ποιοι διοικούν την πατρίδα μας? Ποιοι θέλουν τον στρατό μας υποβαθμισμένο και ανεκπαίδευτο? Ποιοι θέλουν την ιερή μας Ελλάς χωρίς τους Έλληνες ?

Όλα αυτά τα ερωτήματα μπορούν να πάψουν να υφίστανται μόνο με μια ενέργεια  η οποία λέγεται εθνοσυνέλευση όπου θα επαναπροσδιορίσει την επομένη μέρα της πολιτείας μας σύμφωνα με όλα αυτά τα οποία μας ενώνουν. Σύμφωνα με αυτά τα οποία μας άφησαν οι σοφοί πρόγονοι μας ως χάρτη για να μπορέσουμε να περπατήσουμε στο παρών μας, αναγνωρίζοντας το τεράστιο παρελθόν, το οποίο θα μας δώσει την δυνατότητα να χαράξουμε το μέλλον, ένα μέλλον που θα φέρει φως, αλήθεια και δικαίο για όλους.

Συντάκτης - Υπ. βουλευτής Κέρκυρας Στέλιος Βασιλάκης

Πηγή


 Έλληνα πολίτη δήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ